• Taxa fixa de livrare 25 RON
  • Plata cu card-ul online
  • Livrare rapida (24H)
  • Retur in 14 zile

Termeni si conditii

Utilizarea, vizualizarea si cumpararea de produse de pe www.magazinplay.ro implica acceptarea termenelor si conditiilor descrise pe aceasta pagina.

www.magazinplay.ro apartine de:

SC HORISTEL MUSIC SRL

CUI: RO5435650

CLUJ-NAPOCA 

STR. BOLYAI NR.8 

TEL FIX: 0264.430.318

MOBIL: 0728.601.878

EMAIL: office@magazinplay.ro


Ne asumam dreptul de a modifica structura, continutul acestui site fara notificare prealabila sau alta avertizare.

Operatorul siteului isi declina raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unei erori sau defectiuni tehnice aparute in software-ul sau serverul pe care ruleaza acest site. Datele, specificatiile produselor precum si preturile sunt verificate si se incearca pastrarea acuratetii lor, totusi uneori pot aparea nepunctualitati datorita greselilor de operare. Operatorul siteului isi declina raspunderea pentru eventualele situatii cauzate de aceste greseli. In consecinta momentul incheierii contractului de vanzare-cumparare se considera momentul in care clientului i se confirma telefonic sau pe email in caz de imposibilitate de contactare telefonica repetata pretul final si termenul de livrare ale produselor. 

Continutul site-ului care cuprinde, texte, descrieri, imagini grafice, elemente grafice, logo-uri, elemente de design site, baza de date, fisiere, scripturile este proprietatea SC Horistel Music SRL si este interzis folosirea lor fara acordul nostru.

Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in produsele livrate sau pot diferi in culoare si aspect de acestea.

Promotiile sunt valabile in limita stocului disponbil, SC Horistel Music SRL nu poate garanta disponibilitatea produselor care sunt la oferta. In cazul in care se face o comanda la un produs care nu este in stoc, se anuleaza comanda si se returneaza banii in cazul platii anticipate.

In cazul unei comenzi confirmate care nu poate fi expediata (indisponibilitatea furnizorului, deteriorarea produsului sau alt eveniment), comanda se va anula si se va incerca anuntarea Clientului in cel mai scurt timp posibil.
Termenul de livrare uzual al produselor comandate prin internet este de 1-10 zile. In cazul unor conditii de logistica si/sau aprovizionare care nu permit livrarea in termenul de livrare obisnuit Horistel Music SRL isi asuma dreptul de a extinde acest timp de livrare. In aceste cazuri se incearca anuntarea rapida a clientului si gasirea unui nou termen sau modificarea/anularea comenzii. 

Orice incercare de accesare ale datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificarea continutului magazinplay.ro, afectarea performantelor lui se considera tentativa de fraudare. 
Datele personale ale utilizatorilor site-ului sunt folosite numai pentru confirmarea comenzilor, intocmirea documentelor legate de comenzi sau trimiterea unor promotii. SC Horistel Music SRL e obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand datele personale ale utilizatorilor si clientilor lui. SC Horistel Music SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale software-ului si nu raspunde de bresele de securitate ale serverelor companiilor care gazduiesc magazinplay.ro.

Alte pagini: