Termeni si conditii

Termeni si Conditii 

Site-ul http://www.magazinplay.ro este proprietatea societatii comerciale SC Horistel Music SRL inregistrata la Registrul Comertului: J12/785/1994; CUI: RO5435650, si este administrat in continuare de catre SC Horistel Music SRL. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Dreptul de autor
SC Horistel Music SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, pe site-ul www.magazinplay.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera; Continutul site-ului www.magazinplay.ro, constand in imagini, texte, simboluri, logo-uri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date fiind proprietatea SC Horistel Music SRL si ale furnizorilor sai.

Limitarea raspunderii pentru produse si servicii
Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. SC Horistel Music SRL nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. SC Horistel Music SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate. SC Horistel Music SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Descrierile produselor sunt alcatuite pe baza informatiilor provenite de la reprezentantii oficiali ai acestora, din acest motiv, SC Horistel Music SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul www.magazinplay.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei companie producatoare.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul primirii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul SC Horistel Music SRL, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

Limitarea raspunderii pentru preturi
Preturile prezentate includ TVA (24%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, iar costurile de transport vor fi communicate inainte de expedierea coletului.

Limitarea raspunderii pentru plata
Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. SC Horistel Music SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Livrarea va fi efectuata numai dupa confirmarea platii. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

Limitarea raspunderii pentru garantia produselor
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv. Nu fac obiectul garantiei: bobina si sistemul mobil al difuzoarelor, orice tip de bec, lichidul de fum, filtrele celon, cabluri, fete de toba, bete, cinele, corzi, pene, sau orice alt tip de consumabile.