ANGAJAM SALES SPECIALIST - MAGAZIN PLAY CLUJ-NAPOCA
  • Taxa fixa de livrare 25 RON
  • Plata cu card-ul online
  • Livrare rapida (24H)
  • Retur in 14 zile

Despre noi

Magazinul Play este localizat in centrul istoric al Clujului, pe una din vechile strazi cu traditie comerciala  inca din evul mediu, fiind pozitionat la intersectia strazilor Iuliu Maniu cu Bolyai Janos, sau cum multi clujeni prefera: “fosta 6 martie”.

Deservim cu profesionalism  clujenii  si oaspetii Clujului, din aceasta locatie de aproape 20 de ani, fara intrerupere. In magazinul nostru puteti gasi peste 1500 de produse disponibile in stoc cu posibilitatea de a comanda o larga varietate de produse de la marci de renume.

 Printre partenerii care au apelat la consilierea noastra devenindu-ne clienti se numara atat institutii de prestigiu ca Opera si Teatrul Maghiar; ,Academia de Muzica “Gheorghe Dima; Teatrul National; Universitatea” Babes- Bolyai”cat si personalitati consacrate  din lumea muzicii si a teatrului; pub-uri, cafenele, si nu in ultimul rand biserici, si clerici ai acestora. Alaturi de acestia au fost bineveniti toti cei ce si-au dorit sa inceapa studiul, ,alegand impreuna cu noi, instrumentul sau solutia tehnica  potrivita.

De-a lungul timpului, am fost selectati pentru a deveni primii dealeri autorizati din oras pentru marcile Sony, Pioneer si Behringer iar din  anul 2005 am inceput o  colaborare pe gama extinsa  cu renumita marca de  instrumente  muzicale  Hora din Reghin. In prezent prin intermediul magazinului nostru puteti achizitiona produsele marcilor Angel; Ansmann; Apart; Behringer; Cordial; D'Addario; Digitech; Duracell; Epiphone; ESP/LTD; Fender; Framus; Gibson; Gliga; Goudin; Hohner; Hora; Hughes & Ketner; Jackson; Magnat; Neumann; Ovation; Pioneer; RH Sound; Remington; Roland; Savarez; Sennheiser; Shure; Sony; Squier; Varta; Vic Firth; Warwick; Yamaha.. etc

Vizitandu-ne in magazinul de pe strada Bolyai nr 8 sau in spatiul virtual beneficiati de consilierea unei echipe de profesionisti in  alegerea produsului potrivit cerintelor dvs,  la pretul corect.

SC HORISTEL MUSIC SRL

CUI: RO5435650

CLUJ-NAPOCA 

STR. BOLYAI NR.8 

TEL FIX: 0264.430.318

MOBIL: 0728.601.878

EMAIL: office@magazinplay.ro


Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal  

Număr Registrul General: 0024677

Data: 12/06/2018

Număr infochiosk: 525843424058