CASHBACK StagePass 400 & 600


A sosit timpul pentru sunetul portabil: primiți până la 100 de Euro înapoi la achiziția unui Yamaha STAGEPAS BT

Yamaha oferă oportunitatea perfectă pentru DJ-i, muzicieni și animatori, care doresc un sunet excelent oriunde ar interpreta. În lunile mai și iunie 2019, puteți obține până la 100 de Euro banii înapoi la achiziționarea unuia dintre sistemele portabile de sunet din seria STAGEPAS BT. Toate sistemele STAGEPAS BT achiziționate în perioada 1 mai și 30 iunie 2019 sunt eligibile pentru această ofertă, sistemele STAGEPAS 600BT se califică pentru suma de 100 de Euro, iar sistemele STAGEPAS 400BT se califică pentru 50 de Euro bani înapoi la achiziția unui sistem nou.

Transferul SEPA se efectuează în euro după înregistrarea valabilă a dispozitivului participant în termen de 5 săptămâni în contul bancar indicat la înregistrarea în zona de plată SEPA.


INREGISTRATI-VA ACUM PRODUSUL STAGEPAS BT

VEDETI PRODUSELE NOASTRE STAGEPAS BT


Seria Yamaha STAGEPAS BT este alegerea perfectă pentru oricine dorește un sunet perfect în timp ce se află în mișcare. Sistemul PA compact all-in-one este ușor de transportat și extrem de rezistent, astfel că poate face față condițiilor dificile de pe drum.

Prin cei 680 și respectiv 400 de watți, STAGEPAS 600BT și 400BT oferă performanțe serioase pentru o gamă largă de aplicații. Seria STAGEPAS BT oferă de asemenea control intuitiv și o serie de funcții practice și creative, cum ar fi streaming audio wireless Bluetooth®, un supresor feedback și multe altele. Toate acestea se adaugă unui sistem care oferă un sunet excelent în orice situație, poate fi setat în cel mai scurt timp și vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru o performanță uimitoare.