Livrare si plata

Livrarea produselor Magazin Play  se face prin serviciul de curierat Fan Courier Express.

Transport GRATUIT pentru toate comenzile cu valoare minima de 300 RON, pe intreg teritoriul Romaniei daca comanda este facuta online.

Pentru comenzile mai mici de 300 RON costul de transport este de ~ 25-100 RON, in functie de greutatea produselor comandate si de destinatie

Costul transportului se adauga automat la comenzile efectuate prin intermediul siteului.

Dumneavoastra depuneti comanda, iar produsele va vor ajunge la adresa pe care ati specificat-o.

Livrarea coletului se face in mod normal in 24 ore, sau cel tarziu in 2 zile lucratoare. Daca coletul nu a ajuns nici cel tarziu la acel moment, va rugam sa va informati la cel mai apropiat punct al serviciului de curierat FanCourier (telefon: 021 9336 000) sau X-Curier sau sa ne anuntati si pe noi!

In cazuri de conditii meteorologice exceptionale pot exista intarzieri.

Oferim livrare si in afara Romaniei, pe teritoriul Uniunii Europene. In cazul comenzilor cu livrare in afara teritoriului national costul transportului se va comunica clientului in momentul prelucrarii comenzii. Modalitatile de plata valabile pentru aceste cazuri:  virament bancar.

Va rugam sa verificati integritatea coletului de fata cu curierul care a facut livrarea. Numai astfel se pot cere despagubiri pentru deteriorari cauzate in timpul transportului!