• Taxa fixa de livrare 25 RON
 • Plata cu card-ul online
 • Livrare rapida (24H)
 • Retur in 14 zile

ROLAND TD 27 KV V-DRUM SET


 • 8.999,00 RON
 • 8.099,10 RON(TVA inclus)

  Prețul este doar de ghidaj!
 • Indisponibil momentan


Etichete: ROLAND, TD, 27, KV, TOBE, MDS, STD2, STAND, TD27


Beneficii
 • transport 25 RON
  * in anumite localitati se poate percepe o taxa suplimentara per KM exteriori
 • garantie 24 luni
 • retur in 14 zile
 • informatii suplimentare

V-Drums TD-27KV

V-Drums de Nivel Mediu, Performanță de Generație Următoare

TD-27KV de nivel mediu oferă sunetul și răspunsul imersiv pe care îl obțineți doar cu V-Drums. În centrul său se află puternicul nou generator de sunet TD-27, echipat cu sunete de tobe și de cinel de înaltă calitate, complet personalizabile. Tehnologia digitală avansată de declanșare detectează toate nuanțele de interpretare în definiție ultra-înaltă, în timp ce toba și pad-urile de cinel cu diametru mare oferă o senzație excepțională, prezentate într-o dispunere spațială în stil acustic.

< caracteristici principale>

 Set V-Drums de dimensiuni medii, cu sunet emblematic de clasă

 Modul de sunet TD-27 cu Prismatic Sound Modeling avansată derivat din emblematicul TD-50

 Snare digital de 14” și cinel ride de 18” cu declanșare multi-senzor de înaltă rezoluție, pentru o dinamică inegalabilă și o detectare precisă a poziției

 Pad-urile și cinelele cu diametru mare oferă o experiență acustică de interpretare

 Cântați la tobe într-o varietate hiper-realistă de spații de sunet inspirate cu Tehnologia PureAcoustic Ambience nou dezvoltată

 Interfață practică pentru selectarea și personalizarea rapidă și ușoară a sunetelor de tobe

 Importați propriile sample-uri WAV printr-un card SD

 Ieșire stereo mix și două ieșiri asignabile pentru trimiterea sunetelor individuale de tobe la un mixer PA

 Interfață audio USB integrată cu 28 de canale integrată pentru producția profesională de muzică pe calculator

 Trei intrări auxiliare de declanșare pentru extinderea ușoară a setului

 Bluetooth integrat pentru a cânta la tobe cu muzică de pe un smartphone sau laptop

 Funcții pentru exersare încorporate pentru dezvoltarea abilităților la tobe

Pad-uri și Cinele Mai Largi

Multe seturi electronice de tobe se simt destul de diferite de seturile acustice, în principal datorită pad-urilor mici și înălțimii mai mici. TD-27KV elimină această convenție cu pad-uri și cinele cu diametru mare, prezentând o dispunere spațioasă care face ca fiecare toboșar să se simtă ca acasă. Snare-ul din oțel inoxidabil de 14” x  4.3” și tomurile de 10” sunt echipate cu legendarele mesh head-uri cu mai multe straturi de la Roland, oferind un răspuns inegalabil și tensiune reglabilă pentru revenire naturală. Cinelele de 12” se montează pe un suport standard acustic de hi-hat, în timp ce un cinel ride de 18” și cinelele crash de 12” și 13” sunt instalate pe brațe boom rezistente pentru o senzație excelentă a bățului și o mișcare de balansare autentică.

Snare Digital de 14” și Cinel Ride Digital de 18”

Tehnologia digitală de ultimă oră de la Roland aduce un realism și mai profund experienței V-Drums. Snare-ul digital și pad-urile ride se conectează la modulul TD-27 prin intermediul cablurilor USB, lucrând împreună cu generatorul de sunet pentru a oferi cea mai naturală expresie, permițând abilităților dvs. de a fi auzite în detalii incredibile. Senzorii multipli și procesarea extrem de rapidă a oferă un răspuns uimitor, permițându-vă să utilizați tehnici autentice în cel mai natural mod. Notele ghost, loviturile pe margine și cross stick sunt detectate și interpretate cu exactitate, în timp ce ride-ul oferă o gamă largă de tonuri și posibilitatea de a amuți subtil doar cu o atingere a arcului sau a clopotului.

Mergeți mai Departe cu Prismatic Sound Modeling

Derivat din emblematicul TD-50, modulul de sunet TD-27 este plin de tobe care trăiesc și respiră precum instrumentele acustice. Am început prin samplarea celor mai frumoase tobe, percuții și cinele—atât vintage, cât și moderne—în studiourile de înregistrare de talie mondială. Prismatic Sound Modeling de la Roland este apoi aplicat pe sample-uri, aducându-le la viață prin modelarea comportamentului proprietar rafinată pe parcursul a două decenii. De fiecare dată când loviți o tobă sau un cinel, nu doar declanșați pur și simplu un sunet integrat—ci cântați la un instrument complet, care răspunde la fel ca omologul său acustic, cu o gamă sonoră fără precedent la îndemâna dvs..

Creați (și Modelați) Setul de Tobe Semnătură Personală

Cu tobele acustice, vă faceți singur sunetul schimbând tipurile de cap, reglarea tonalității, aplicarea amortizării, modificarea tensiunii snare-ului, schimbarea măciucii ick-ului și multe altele. Acest lucru este posibil cu modulul TD-27, permițându-vă să creați seturi personalizate pentru orice situație. Apăsați doar un pad pentru a-l selecta, apoi folosiți controale accesibile și instrumente intuitive de editare pentru a obține sunetul exact cum vă place. Modificările dvs. sunt salvate și automat, astfel încât să rămâneți mereu concentrat pe interpretare. Este chiar posibil să încărcați propriile sample-uri și să le suprapuneți cu sunetele interne pentru a personaliza și mai mult seturile.

Tehnologie PureAcoustic Ambience

Noua tehnologie PureAcoustic Ambience optimizează fiecare set, creând un câmp de sunet incredibil de natural și imersiv în timpul interpretării. Puteți, de asemenea, să mergeți mai adânc și să reglați poziția microfoanelor pe fiecare set de tobe și să formați sunetul general cu noul dezvoltat simulator de microfon overhead. În cele din urmă, multi-efecte avansate încorporate și capabilități de mixare vă oferă puterea unei console de studio completă, cu tranzienți, EQ-uri parametrice, compresoare, reverburi, delay-uri și multe altele la îndemâna dvs.

Conectivitate Puternică pentru Scenă și Studio

TD-27KV oferă un sunet fantastic pentru interpretări live sau înregistrări, datorită unei opțiuni bogate de conectivitate. Modulul TD-27 dispune de ieșiri stereo pentru sunetul general al tobelor, plus două ieșiri directe pentru trimiterea de kick, snare și alte sunete către o consolă audio pentru mixare independentă. În studio, interfața audio USB încorporată facilitează producția de muzică pe calculator, cu până la 28 de canale audio disponibile printr-un singur cablu. MIDI este de asemenea suportat prin USB și I/O dedicate, permițându-vă să sincronizați cu alte dispozitive MIDI și să declanșați sunete în software-ul computerului.

Extindere Mai Ușoară a Setului

Cu TD-27KV, nu ați rămas blocat cu o configurație statică. Folosind cele trei intrări auxiliare ale modulului TD-27, este ușor să adăugați tomuri și cinele pentru a vă crește arsenalul. Orice doriți, intrările de declanșare auxiliare sunt poarta de acces la configurarea ideală a tobelor.

Conectivitate Bluetooth și Unelte Integrate pentru Antrenament

Bluetooth-ul încorporat vă permite să transmiteți audio wireless de la un telefon sau laptop la modul, ideal pentru improvizarea prin căști. Cântați acompaniați de piesele muzicale preferate sau mixați sunetul dintr-o lecție video de pe YouTube cu setul. Funcțiile de antrenor integrate vă dezvoltă abilități și vă urmăresc progresul, în timp ce metronomul avansat ajută la îmbunătățirea ritmului interior. Și oricând, vă puteți înregistra interpretarea și asculta pentru a evidenția la ceea ce mai trebuie să lucrați.


OPTIONAL - SE VINDE SEPARAT

BETE

SCAUN

STATIV PREMIER

STATIV FUS

PEDALA TOBA MARE

Produse asemănătoare

ROLAND TD 27 KV V-DRUM SET

ROLAND TD 27 KV V-DRUM SET

8.099,10 RON 8.999,00 RON

ROLAND TD-17KV2

ROLAND TD-17KV2

8.010,00 RON 8.900,00 RON

ROLAND TD-1K DRUM KIT

ROLAND TD-1K DRUM KIT

2.150,00 RON 2.389,00 RON

YAMAHA SET TOBE ELECTRICE DTX 432K

YAMAHA SET TOBE ELECTRICE DTX 432K

2.339,10 RON 2.599,00 RON